توصیه های برای امنیت بیشتر اندروید

این مطلب مناسب افرادی است که نگران امنیت اطلاعات گوشی های موبایل اندرویدی خود هستند.

بدافزارها

بدافزار در واقع نوعی برنامه کامپیوتری و واژه ای جامع و فراگیر برای توضیح هر گونه برنامه مخرب و خطرناک است. بدافزار، همان طور که از نامش پیداست موجب ایجاد خسارت و آزار کاربران می شود. تعدادی از آنها علاوه بر آزار کاربران، از آنها سوءاستفاده های اطلاعاتی و مالی نیز می کنند. بدفزار، شامل جاسوس افزار، ویروس و هرگونه کلاهبرداری فیشینگ است. گاهی حتی مواردی که قبلا به آنها «ویروس» اطلاق می شد نیز در این دسته بندی قرار می گیرد. اما به طور کلی، بدافزار تهدیدات بسیار دقیق و قوی را شامل می شود.
جاسوس افزار

جاسوس افزار را از نامش نیز می توان حدس زد که چه وظیفه ای دارد. این نرم افزارها، دقیقا به کلمه جاسوس جامه واقعیت می پوشانند. یعنی نوعی برنامه یا نرم افزار هستند که بدون اطلاع کاربر، وارد سیستم او می شوند و اطلاعات آن را برای هکر سازنده اش ارسال می کنند.
جاسوس افزار به طور مستقیم اثر تخریبی ندارد و کار آن جمع آوری اطلاعات و ارسال به شخص سوم است. اما گاهی این اطلاعات شامل رمزهای عبور و اطلاعات حساب مالی و کارت های اعتباری کاربر هستند.
فیشینگ

فیشینگ و جاسوس افزارها بسیار به هم شبیه هستند. در فیشینگ نیز کاربر فریب برنامه های قلابی را می خورد و اطلاعات مهم او برای شخص سوم ارسال می شود. تنها تفاوت فیشینگ و جاسوس افزار در این است که فیشینگ نوعی سرقت آنلاین است که قربانیانِ خود را، با ارسال ایمیل های جذاب و تشویق آنها به تماشای سایت های به ظاهر بی خطر، پیدا می کند. اما در همان هنگام اطلاعات فردی شان را به سرقت می برد. توجه داشته باشید که برخی سایت های فیشینگ به نظر خیلی واقعی می آیند. به طور مثال، از لوگو و طرح بانک ها و سایت های قابل اعتماد برای صفحه خود استفاده می کنند.

فقط کامنت    

ایجاد کننده

گیاهان کلروفیل دارند و از آن برای تبدیل نور خورشید به انرژی استفاده می کنند . کلروفیل نور قرمز را به شدت جذب می کند ونور آبی را با شدت کمتر ، در نتیجه رنگ گیاه به رنگ سبز می گراید.

ضرب المثل

آب پاکی روی دست کسی ریختن (اورا از کاری به کلی ناامید کردن یا به او جواب رد دادن)

مسابقه
برای شرکت در مسابقه، شماره شما باید در سیستم ثبت شود

سوال شماره 15208 تأیید کننده: arash99
گوشی xperia s مال کدام شرکت است؟
(1) sony ericsson
(2) ..sony
(3) htc
(4) nokia
پاسخ صحیح را به صورت
شماره سوال:پاسخ صحیح
به شماره 5000 2853 080 909 پیامک کنید.
مثال: از چپ به راست بخوانید 15208:3
هر روز یک نفر از کسانی که پاسخ صحیح داده باشند به قید قرعه، عضو ویژه اورداپ خواهند شد.
در صورت ویژه بودن امتیاز آن به شما اضافه خواهد شد.

صفحات ایجاد شده توسط اعضا